За нас

От 2010г. МТС Груп ООД е единствен официален представител на марката за България.

Работейки в офиса или релаксирайки у дома, Вие имате възможността да се насладите на различните вкусове и аромати кафе от богатата продуктова гама, произвеждана вече над 110 години във фамилната фабрика на caffe CAGLIARI, в Модена. Не всеки може да си позволи да посещава редовно Милано, Рим, Неапол и други пропити с аромата на кафе градове, но с наша помощ, българският потребител може ежедневно да изпитва същото удоволствие от чаша фамозно еспресо, каквото и посетителите на препълнените кафетерии, работещи с продукти на марката caffe CAGLIARI в Италия и по света.

С идеята да сме винаги близо до клиента, ние от МТС Груп ООД предоставяме възможността да пазарувате и онлайн.

Както досега, така и занапред нашата фирма гарантира на своите клиенти същото безкомпромисно качество и коректност, а на Вас оставяме удоволствието да се потопите в магията на италианското еспресо.

Работа с клиенти

МТС Груп ООД предлага пълно барово техническо оборудване (двугнездова професионална кафе машина, мелачка и омекотител), както и периодична профилактика за заведенията, желаещи да предложат на своите клиенти продуктите на престижната италианска марка caffe CAGLIARI. Дизайна на видовете чаши и богатия набор от аксесоари ще намерите в раздел аксесоари. За повече информация относно работните практики на МТС Груп ООД със заведения не се колебайте да се обърнете към нас чрез контакти.